Smartlog v3 » sniksnak » Gode halogen spot og lamper fra Le Klint
Opret egen blog | Næste blog »

sniksnak

artikler om alt godt fra havet

Gode halogen spot og lamper fra Le Klint

30. Mar 2010 10:19, blogger101

Glødelamperne er snart et uddød ord og nu hedder det sparepærer og halogen pærer. De er smarte fordi levetiden er meget længere og de bruger heller ikke så meget i strøm som de gamle glødelamper. Halogen belysning kan monteres over det hele i dit hjem og de er så små at de ikke rigtig fylder så meget. Og det ser smart ud med indebyggede spots i ens hjem. Loftventilatorer er en god invistering nu når sommeren kommer og det bliver varmere og varmere i vejret. Hvorfor sove i et overvarmt værelse når du kan holde det køligt med en loftventilator. Og pynt op i haven og gør din have synlig om aften med nogen udendørslamper. Det ser godt ud og samtidigt hjælper det lidt imod ubudende gæster osv. Halogen spot er smarte og bruger ikke så mange watt som alm glødelamper. Men selvfølgelig kan man også få arbejds lamper med spots som lyser op en hel startsbane i en lufthavn. Le Klint har et stort udvalg af alm lamper og lamper til virksomheder og design.

Kommentarer

 1. Michael Plisskin Helmbæk
  22. Apr 2010 09:29
  1

  Halogen er ved at bliver forældet, og tåler ikke nær så mange "tæsk" som nye former for belysning gør. Faldt over www.manneq-belysning.dk som virkelig gør noget for at give deres kunder en ordentlig vejledning i hvad de får ved at skifte fra halogen til LED, og hvorfor det er så smart.

  Tjek siden ud, der er mange gode info.

 2. Cheap Kobe Shoes
  13. Nov 2012 08:57
  2

  <a href="http://www.kobebryantshoes-outlets.com">Cheap Kobe Shoes</a> Welcome to our online cheap kobe shoes website, in order to meet the Christmas day, <a href="http://www.kobebryantshoes-outlets.com">Kobe Bryant Shoes</a> at the same time thank our customer support to our store, all of the goods are on sales, <a href="http://www.kobebryantshoes-outlets.com">cheap kobe 7</a> please don't lose a good chance, and buy it quickly, the lowest price is only $60. Nike Zoom Kobe 7 Christmas Supreme 'Cheetah' shoes|Christmas day is good choice <a href="http://www.kobebryantshoes-outlets.com">Cheap Jordan Shoes</a>.